Onze diensten

Onze diensten

Deels biedt vandaag oplossingen en morgen innovatieve diensten aan. Een inspirerende syndicus loodst bewoners en hun woning zorgeloos de toekomst in.

Met kennis van zaken

Als syndicus neemt Deels het beheer van gebouwen met verschillende eigenaars op zich. Woon je in een klein of groot appartementsgebouw en is er mede-eigenaarschap? Dan is een syndicus wettelijk verplicht. Dankzij jarenlange ervaring en knowhow is Deels dé referentie voor het technisch, administratief, financieel beheer van je gebouw en van de vertegenwoordiging in rechten. Wij beheren gebouwen correct en met kennis van zaken.

Wat Deels voor jou kan betekenen

Waarom kiezen voor Deels?

24/7 persoonlijke service

Gebouwen en bewonerscomplexen hebben de klok rond zorg nodig. Dringende technische depannage of gepland jaarlijks onderhoud... onze medewerkers zijn steeds 24/24 en 7/7 aanspreekbaar.

Eerlijk en transparant

Een moderne syndicus betrekt alle bewoners bij de cijfers van het onverdeeld goed. We gaan voor eerlijk, correct en 100% transparant beheer. Dankzij een duidelijke kostenstructuur weet jij steeds wat je op je afrekening mag verwachten.

Innoverende diensten

Een goede syndicus denkt aan morgen. Naast gemeenschappelijke ruimtes en producten innoveren we door ook gezamenlijke diensten aan te bieden. Een gedeelde klusjesdienst of groepsaankopen van elektriciteit of internet, ... Een inspirerende syndicus loodst bewoners zorgeloos de toekomst in.

Samen beheren

Gemeenschappelijk goed beheer je goed. We zien de mede-eigenaars als partners die zich samen met ons over dit goed ontfermen. Als huis van vertrouwen zetten we dialoog dan ook hoog op de agenda. ‘Kiezen of delen’ wordt bij ons ‘kiezen voor delen’.

Eigenaar is baas

Klant is koning. In jouw geval: eigenaar is baas. Jij geeft aan wat je nodig hebt of van ons verwacht. En wij geven snel een antwoord of oplossing op maat. 'Deels' houdt van doén. Zonder gedoe.

Nood aan goed beheer?
Kies voor deels.

Maak een afspraak Bel ons op via 03 808 04 08